Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindense

A kezdet

olvassel · 4 hete
Nem is tudom, hogy hol kezdjem… szerintem rögtön a legelején.. Találkozol teljesen véletlenül egy sráccal. Nagyon helyes minden meg van benne ami neked kell. Vicces, helyes, tipikusan álmaid pasija…  azért nem részletezem jobban a külsejét mert ahány ember annyi ideál. Kinek a barna szem, kinek a kék. Kinek a rövid sötét haj, kinek a hosszabb világos. A szívem inkább a rövid sötéthez húz. 

Először amikor megismerkedtek nem is tudod, hogy ki ő valójában csak találgatsz, hogy mennyire tud alkalmazkodni, mennyire bízhatsz meg benne. Kiszámítható vagy nem. Izgalmas vele az élet vagy unalmas? Semmit nem tudsz róla de mégis kívánod és vágysz rá, bárhol is legyél. Otthon, a városban, az ágyban, a bevásárló központban bárhol... a fantázia szabad. 

Egyre többször találkoztok egyre hosszabb időre senki nem tudja, hogy mi lesz a folytatás csak kíváncsian várjátok, hogy kiből mi lesz vagy belőletek mi lesz. Kinek, hogy sikerül átformálni a másikat. Látványosan vagy csak ti ketten tudjátok. Az egész olyan mint egy egyszerű játék. Kockázatos.. amikor tudod, hogy ki kéne szállnod de mégsem teszed meg, mert annyira makacs vagy de inkább kíváncsi, hogy nem fogod feladni mert neked kell és addig táncolsz az idegein  amíg azt nem mondja, hogy „én akarlak” , „veled akarok lenni”, „kívánlak” bármeddig elmész és már a megörülés szélén állsz mert csak ő jár a fejedben semmi és senki más. Kattog az elméd.. megállíthatatlan. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
olvassel
Hali mindenki! Igazából nem tudom, hogy kinek mennyire fog tetszeni.. nem igazán tudnám bekategorizálni magam.. fogalmam sincs, hogy mit keresek itt egyáltalán. :)